El centre d'interpretació de la Vall de Bianya està ubicat en el nucli de Sant Salvador de Bianya, antigament aquest edifici havia acollit l'escola i el propi ajuntament, fins que a l'any 1969 el nucli de Sant Salvador de Bianya es va agregar a la Vall de Bianya.

Per la seva accessibilitat, disposició, característiques arquitectòniques bàsiques i patrimonials i la proximitat a altres recursos del municipi, reuneix les condicions i requeriments necessaris per tal d'acollir el centre d'interpretació de la Vall de Bianya. Un espai que compta amb un centre d'acollida i informació, serveis als visitants, espai expositiu, exposició de productes-botiga i presentació d'un audiovisual, així com taller didàctic. A més, és el punt d'inici de visites guiades al nucli de Sant Salvador de Bianya, les esglésies romàniques de la Vall de Bianya i la Via Romana.

Les obres de rehabilitació de l'edifici i posteriorment els treballs de desenvolupament del projecte museogràfic i arquitectònic, han convertit aquest edifici en un referent a la Vall de Bianya.


 

paisatge_01 patrimoni_01 que_fer_01 serveis_01   contacte_01